Elan AMPHIBIO INSOMNIA + ELW 11, set ženskih smuči, črna

419,99 € 599,99 €

Elan AMPHIBIO INSOMNIA + ELW 11, set ženskih smuči, črna

419,99 € 599,99 €
Črna / ACCDYK18
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
103,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
103,99 € 129,99 €
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, črna
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, črna
79,99 € 99,99 €
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, bela
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, bela
79,99 € 99,99 €

Elan Insomnia Power Shift

Komplet ženskih alpskih smuči z vezmi

Elan Insomnia Power Shift je prava smučka za smučarke, ki jim srce požene povezovanje natančnih in nadzorovanih dolgih in kratkih zavojev na urejenih progah, vendar se ne želijo odreči udobju, ki traja cel dan. Pri oblikovanju Insomnie so uporabili inovativno tehnologijo Amphibio 4D, ki združuje Amphibio profil in posebej oblikovano zgornjo ploskvo smuči. Amphibio profil je edinstvena kombinacija camber profila, ki zagotavlja odličen oprijem robnikov ter rocker profila, ki omogoča hitre in lahkotne zavoje. K temu so dodali še posebno obliko zgornje ploskve smuči, ki močno zmanjša vibracije. V sprednjem delu je konveksna in zagotavlja natančen vstop v zavoj, v zadnjem delu pa je konkavna in zagotavlja dinamičen zaključek zavoja. Poleg inovativne tehnologije je Insomnia stilska lepotica, ki bo poskrbela za zavistne poglede.
 • Insomnia je prava izbira za smučarke, ki rade povezujejo dolge in kratke zavoje in si želijo stabilne smučke, ki zna tudi odpustiti napake
 • Amphibio 4D je inovativni pristop k oblikovanju materialov, ki skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti
 • Lesena sredica in dodatne ojačitve zagotavljajo izjemne vozne lastnosti za urejene proge
 • Smučko je razvila Elanova ženska ekipa W Studio, ki že 15 let razvija smuči posebej z ženske
 • Dolžine: 146 cm, 152 cm, 158 cm, 164 cm, 170 cm
 • Radij: 13,3 m (158 cm)

Tehnologije, uporabljene v Elan Insomnia Power Shift

AMPHIBIO TEHNOLOGIJA

Amphibio nudi brezkompromisne prednosti rockerja in camberja! Smuči imajo levo in desno konstrukcijo, pri čemer je notranji robnik daljši, zunanji pa krajši, kar predstavlja prvi dve dimenziji. Notranji profil camber zagotavlja oprijem in preprečuje izgubo nadzora, zunanji profil rocker pa zagotavlja lažje zavijanje in lahkotnost smučanja.

AMPHIBIO 4D TEHNOLOGIJA

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

POWER SHIFT

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Izjemna vsestranskost

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja, saj inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Lesena sredica Trulite

Izredno lahka, posebej za ženske smučke oblikovana lesena sredica, zmanjša upogibno togost brez vpliva na torzijsko stabilnost. Prilagojena za različne potrebe posamezne serije smuči v ženski kolekciji, zagotavlja moč in vsestransko uporabnost smučke v raznolikih pogojih.

RST stranski rob

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Tehnične specifikacije
ZnanjeNapredno
Vrsta veziSmučanje
SredicaWood Core
Radij (v m)
 • 15.7m (170 cm)
 • 14.5 m (164 cm)
 • 13.3 m (158 cm)
 • 12.2 m (152 cm)
 • 11.3 m (146 cm)
Rep (v mm)104
Konica (v mm)121
Širina pod vezjo (v mm)73

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan AMPHIBIO INSOMNIA + ELW 11, set ženskih smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…