Elan AMPHIBIO 9 PS + EL10, set smuči, črna

239,99 € 399,99 €

Elan AMPHIBIO 9 PS + EL10, set smuči, črna

239,99 € 399,99 €
Črna, Zelena / ABLEMW18
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
103,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
103,99 € 129,99 €
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, črna
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, črna
79,99 € 99,99 €
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, bela
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, bela
79,99 € 99,99 €

Elan Amphibio 9 Power Shift

Komplet alpskih smuči z vezmi

Elan Amphibio 9 Power Shift je odlična izbira za smučarje, ki potrebujejo smučko za vsako snežno podlago in kar največ užitkov na snegu. Vsestranskost teh smuči zagotavlja nagrajena tehnologija Amphibio, ki združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki. Smuči so zasnovane v jasno razdelanem paru, kjer se leva in desna smučka razlikujeta. Notranji rob s camber profilom omogoča dober oprijem robnikov, zunanji rob z rocker profilom pa z manj poudarjenim oprijemom in krajšim robnikom zagotavlja enostavne zavoje. S tehnologijo WaveFlex pa so poskrbeli tudi za dobro upogljivost, vendar brez kompromisov pri torzijski trdnosti. Poleg tega so v smučko vgradili še DST stranski rob, leseno sredico Power in ojačitve iz steklenih vlaken.
 • Amphibio 9 Power Shift je vsestranska in močna smučka, ki odpušča napake
 • Vsestranskost teh smuči zagotavlja nagrajena tehnologija Amphibio, ki združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki
 • Pomemben element smučke je tehnologija WaveFlex, ki združuje upogljivost smuči po dolžini in torzijsko stabilnost
 • Dolžine: 152 cm, 160 cm, 168 cm, 176 cm
 • Radij: 12,9 m (160 cm)

Tehnologije, uporabljene v Elan Amphibio 9 Power Shift

AMPHIBIO TEHNOLOGIJA

Amphibio nudi brezkompromisne prednosti rockerja in camberja! Smuči imajo levo in desno konstrukcijo, pri čemer je notranji robnik daljši, zunanji pa krajši, kar predstavlja prvi dve dimenziji. Notranji profil camber zagotavlja oprijem in preprečuje izgubo nadzora, zunanji profil rocker pa zagotavlja lažje zavijanje in lahkotnost smučanja.

POWER SHIFT

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

AMPHIBIO 4D TEHNOLOGIJA

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Izjemna vsestranskost
 

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja, saj inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan AMPHIBIO 9 PS + EL10, set smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…