Elan AMPHIBIO 11 TI PS + EL11, smuči, črna

374,99 € 499,99 €

Elan AMPHIBIO 11 TI PS + EL11, smuči, črna

374,99 € 499,99 €
Črna / ABKEFA18
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Elan Amphibio 11 Ti Power Shift

Komplet alpskih smuči z vezmi

Elan Amphibio 11 Ti Power Shift je smučka, ki bo poskrbela za vaše smučarske ambicije na vsaki progi in raznolikih snežnih podlagah. Vsestranskost teh smuči zagotavlja nagrajena tehnologija Amphibio, ki združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki. Smuči so zasnovane v jasno razdelanem paru, kjer se leva in desna smučka razlikujeta. Notranji rob s camber profilom omogoča dober oprijem robnikov, zunanji rob z rocker profilom pa z manj poudarjenim oprijemom in krajšim robnikom zagotavlja enostavne zavoje. Pomemben element smučke je tudi tehnologija WaveFlex, ki združuje upogljivost smuči po dolžini in torzijsko stabilnost. Poleg tega so v smučko vgradili še DST stranski rob, leseno sredico Power in ojačitve iz Titaniuma.
 • Amphibio 11 Ti Power Shift je smučka, ki bo poskrbela za vaše smučarske ambicije na vsaki progi in raznolikih snežnih podlagah
 • Vsestranskost teh smuči zagotavlja nagrajena tehnologija Amphibio, ki združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki
 • Pomemben element smučke je tehnologija WaveFlex, ki združuje upogljivost smuči po dolžini in torzijsko stabilnost
 • Dolžine: 152 cm, 160 cm, 168 cm, 176 cm
 • Radij: 12,9 m (160 cm)

Tehnologije, uporabljene v Elan Amphibio 11 Ti Power Shift

AMPHIBIO TEHNOLOGIJA

Amphibio nudi brezkompromisne prednosti rockerja in camberja! Smuči imajo levo in desno konstrukcijo, pri čemer je notranji robnik daljši, zunanji pa krajši, kar predstavlja prvi dve dimenziji. Notranji profil camber zagotavlja oprijem in preprečuje izgubo nadzora, zunanji profil rocker pa zagotavlja lažje zavijanje in lahkotnost smučanja.

POWER SHIFT

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

MONO TI

Mono Ti konstrukcija močno izboljša odzivnost smučke, vozne lastnosti ter upogibni vzorec z uporabo ene plasti titanala na vrhu lesene sredice.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Izjemna vsestranskost

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja, saj inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Objavi fotografijo s tem izdelkom

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan AMPHIBIO 11 TI PS + EL11, smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…