Asics GLIDERIDE 2, moški tekaški copati, modra

111,99 € 159,99 €
i

Ni naključje, da se za imenom znamke ASICS skriva reklo „Anima Sana In Corpore Sano“ ali „Zdrav duh v zdravem telesu“. Kihachiro Onitsuka, ustanovitelj podjetja ASICS, je sledil temeljni filozofiji harmoničnega ravnovesja telesa in duha, ki tudi danes ostaja vodilno načelo in filozofija ASICS-a. Ponuditi najboljše izdelke in z njim podpreti športne navdušence pri njihovi izbrani športni aktivnosti in športnem življenjskem slogu. Sledenje temu cilju, se danes zrcali v vsakem ASICS-ovem izdelku in je izraženo v globalnem sloganu „sound mind, sound body“. ASICS je eden od vodilnih proizvajalcev visokokakovostnih tekaških, dvoranskih ter teniških copat in športnih oblačil.

Zapri

Asics GLIDERIDE 2, moški tekaški copati, modra

111,99 € 159,99 €
Modra, Rumena / 1011B016
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
Brezplačna dostava

Asics Glideride 2

Moški tekaški copati

Novi Asics moški tekaški copat Glideride 2 znanstveno dokazano omogoča teči dlje ob manjši porabi energije. Z zmanjšanjem porabe energije v fazah tekaškega koraka tako copat omogoča, da pretečete daljše razdalje. V najnovejši različici so se osredotočili na izboljšave vrhnjega dela copata, predvsem na prileganje stopalu in mehkobo teka. Značilnosti, ki omogočajo prihranke energije, so pustili nespremenjene. Z uporabo kakovostnega materiala in oblikovalskimi rešitvami se copat odlično prilega naravnemu gibanju stopala in hkrati omogoča optimalno zračenje. Poseben 3D tisk, brez nepotrebnih šivov in dodatne teže, zagotavlja podporo na mestih, kjer je ta potrebna. GUIDESOLE tehnologijo predstavljata trši prednji del in podplat posebne, kotalne oblike, ki z zmanjšanjem obremenitve spodnjih okončin izboljšata učinkovitost teka. Zgornja plast je narejena iz pene FLYTEFOAM, ki skrbi za mehke pristanke in udobje, spodnja plast je iz pene FLYTEFOAM Propel, ki zagotavlja odziven odboj od podlage. Med obema plastema je v prednjem delu integrirana trda plošča, ki zagotavlja integriteto vmesnemu podplatu. Oblika podplata spodbuja gibanje stopala v smeri naprej in tako omogoča bolj gladek in učinkovit prehod skozi faze tekaškega koraka. V zunanjem podplatu je uporabljena zmes gume AHARPLUS, ki preprečuje prekomerno obrabo na izpostavljenih mestih in podaljšuje življenjsko dobo copata. Tekaški copati Asics Glideride 2 z inovativno tehnologijo GUIDESOLE omogočajo teči dlje ob manjši porabi energije in so tako odlična izbira tudi za regeneracijske teke.
 • Tip stopala: nevtralno
 • GUIDESOLE tehnologija za varčevanje z energijo
 • FLYTEFOAM tehnologija za blaženje in udobje
 • FLYTEFOAM Propel tehnologija za prožnost in odboj
 • AHARPLUS tehnologija za manj obrabe na izpostavljenih mestih
 • 3D tiskane ojačitve v vrhnjem delu
 • Odsevni elementi
 • Kakovosten material v vrhnjem delu za odlično zračenje
 • 5 mm padec peta-prsti
 • Teža: 285 g
 • Piktogram: Tekstil-drugo_tekstil_drugo

Tehnologije, uporabljene v Asics Glideride 2

FlyteFoam

Flytefoam material vmesnega podplata je narejen iz celuloznih mikrovlaken dodanih peni. Je najlažji material vmesnega podplata, kar ga je Asics kdaj koli naredil. Gostoto ter lastnosti tega materiala se lahko prilagodi glede na izkušnjo in rezultat, ki se ga želi zagotoviti tekačem.

Flytefoam Propel

Flytefoam Propel material vmesnega podplata je narejen tako, da je zmesi pene dodan elastomer z visokim deležem povratka energije. Patentirana formula materiala je izjemno obstojna, udobna in lahka v primerjavi z ostalimi materiali na tržišču. Hkrati zagotavlja izjemen odboj ter odriv od podlage.

GuideSole

GuideSole tehnologija predstavlja zmes treh elementov, ki dokazano zmanjšujejo izgubo energije pri gibanju skočnega sklepa (gležnja):
• posebna, lokovna oblika podplata: mehak, lokovno ukrivljen vmesni podplat v kombinaciji s tršim prednjim delom poveča učinkovitost teka tako, da do 19,1% zmanjša izgubo energije v gležnju.
• dvoslojna zasnova vmesnega podplata: vrhnjo plast tvori zmes pene FlyteFoam, spodnjo plast zmes pene FlyteFoam Propel, ki skupaj kot celota zagotavljata potrebno trdnost, da pridejo do izraza prednosti lokovno ukrivljenega podplata.
• GuidanceLine: vmesni ter zunanji podplat s svojim specifičnim utorom pomikata oziroma vodita težišče in prispevata k zmanjšanju izgube energije pri vsakem koraku.

Tehnične specifikacije
KrojNizek
PronacijaNevtralna pronacija
ZavezovanjeKlasično zavezovanje
Ciljna skupina
 • Redni tekači
 • Maratonci
Vrsta podlageUrejeni tereni

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

Objavi fotografijo s tem izdelkom

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Asics GLIDERIDE 2, moški tekaški copati, modra
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…