Asics GEL-NIMBUS 19, ženski tekaški copati, vijolična

Asics GEL-NIMBUS 19, ženski tekaški copati, vijolična

Roza, Vijolična / T750N

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Sporočite nam vaš e-naslov in sporočili vam bomo, ko bo ponovno razpoložljiv.

i

Ni naključje, da se za imenom znamke ASICS skriva reklo „Anima Sana In Corpore Sano“ ali „Zdrav duh v zdravem telesu“. Kihachiro Onitsuka, ustanovitelj podjetja ASICS, je sledil temeljni filozofiji harmoničnega ravnovesja telesa in duha, ki tudi danes ostaja vodilno načelo in filozofija ASICS-a. Ponuditi najboljše izdelke in z njim podpreti športne navdušence pri njihovi izbrani športni aktivnosti in športnem življenjskem slogu. Sledenje temu cilju, se danes zrcali v vsakem ASICS-ovem izdelku in je izraženo v globalnem sloganu „sound mind, sound body“. ASICS je eden od vodilnih proizvajalcev visokokakovostnih tekaških, dvoranskih ter teniških copat in športnih oblačil.

Zapri

Asics GEL-Nimbus 19

Odličen maratonski tekaški copat za tekače z nevtr

GEL-NIMBUS 19 je odlično blažen tekaški copat namenjen tekačem z nevtralnim stopalom, ki želijo udobje na dolgih, maratonskih oz. pol maratonskih razdaljah. GEL elementi v petnem in prednjem delu copata skrbijo za mehke pristanke in odrive, posebej ojačen opetnik varno drži stopalo v optimalni poziciji. FluidRide 2.0 tehnologija predstavlja vmesni podplat, ki ga tvorita spodnja in zgornja plast. Spodnja plast je iz inovativnega FlyteFoam materiala z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Gornjo plast tvori preizkušenj material SpEVA, ki zagotavlja udobje in dodatno blaženje. V najnovejši različici copata ASICS predstavlja inovativno zasnovan vrhnji del iz posebne"jacquard" mrežice ojačane s 3D materialom, ki upošteva mesta in intenzivnost trenja med stopalom in copatom ter tako skrbi za čim manj neželenega draženja med tekom.
Tip stopala: nevtralno stopalo. FluidRide 2.0 tehnologija: vmesni podplat, tvorita spodnja in zgornja plast. Spodnja plast iz inovativnega FlyteFoam materiala, z integriranimi organskimi vlakni, skrbi za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Gornja plast iz materiala SpEVA zagotavlja udobje in dodatno blaženje. Izvrsten copat za dolge teke Inovativno zasnovan vrhnji del iz posebne"jacquard" mrežice ojačene s 3D materialom, ki upošteva mesta in intenzivnost trenja med stopalom in copatom ter tako skrbi za čim manj neželenega draženja med tekom. Zaradi naštetih izboljšav in drugačne zasnove vrhnjega dela Asics-ovi strokovnjaki svetujejo pol številke večji copat v primerjavi z GEL-NIMBUS 18. GEL tehnologija blaženja v prednjem in zadnjem delu copata. AHAR+ in AHAR sponge zunanji podplat. 3M odsevniki za dobro vidnost v slabših svetlobnih razmerah. Masa: 255 g
 • Piktogram: Tekstil-drugo_tekstil_drugo

Tehnologije, uporabljene v Asics GEL-Nimbus 19

GEL blaženje v prednjem in zadnjem delu

Preizkušena tehnologija GEL blaženja absorbira velike sile v celotnem predelu stopala, da lahko na koncu treninga treniraš z enako intenzivnostjo, kot na začetku.

Impact Guidance System

I.G.S. združuje vse tehnologije v copatu in kot celota prispeva k vodenju tvojega koraka ter podpira tvoj naravni slog teka, vse od pristanka do odriva.

Guidance Line®

Gibljiva zareza pod vmesnim podplatom med tekom vodi tvojo nogo in poskrbi za učinkovit tekaški korak.

Pri tem izdelku izpostavljamo

FluidRide 2.0 tehnologija

FluidRide 2.0 tehnologija predstavlja vmesni podplat, ki ga tvorita spodnja in zgornja plast. Spodnja plast je iz inovativnega FlyteFoam materiala z integriranimi organskimi vlakni, ki skrbijo za hitro in popolno vzpostavljanje prvotne oblike podplata po pristanku oziroma odrivu. Gornjo plast tvori preizkušenj material SpEVA, ki zagotavlja udobje in dodatno blaženje.

Gradient jacquard-mesh upper

V najnovejši različici copata ASICS predstavlja inovativno zasnovan vrhnji del iz posebne"jacquard" mrežice ojačene s 3D materialom, ki upošteva mesta in intenzivnost trenja med stopalom in copatom ter tako skrbi za čim manj neželenega draženja med tekom.

Impact Guidance System (IGS)

I.G.S.® združuje vse tehnologije v copatu in kot celota prispeva k vodenju tvojega koraka ter podpira tvoj naravni slog teka, vse od pristanka do odriva.
Tehnične specifikacije
KrojNizek
PrileganjePerformance fit
PronacijaNevtralna pronacija
ZavezovanjeKlasično zavezovanje
Ciljna skupina
 • Redni tekači
 • Maratonci
Vrsta podlageUrejeni tereni

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Asics GEL-NIMBUS 19, ženski tekaški copati, vijolična
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…